ΙΔΕΕΣ & SPECIAL ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

ΙΔΕΕΣ & ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ

3 πακέτα για να Επιλέξτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει! Ζήστε μέσα σε μια γαλήνια αρωματισμένη ατμόσφαιρα, ανεπανάληπτες εμπειρίες ευεξίας και χαλάρωσης, γιορτάζοντας αυτήν τη ξεχωριστή εποχή του χρόνου.

Νύμφες, νεράιδες, σειρήνες, κάνουν μακριά περάσματα στη μυθολογία της αρχαίας Ελλάδας. Λαμπρά σκηνικά της τέχνης και της κουλτούρας, όπου οι άνθρωποι πήγαιναν για να εναρμονίσουν σώμα και πνεύμα.
Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει, και ελάτε στο Spa – Νηρηίδες να αναβιώσετε αυτές τις μοναδικές στιγμές.


Μοναδικές Υπηρεσίες Για οικογένειες, άνδρες και γυναίκες - Νηρηίδες - Spa & Massage

Κάντε ένα δώρο σε άλλον ή καλύτερα κάντε το στον εαυτό σας

Όταν η αρχαιοελληνική φιλοσοφία περί ομορφιάς του τότε….Αποτυπώνεται στις θεραπείες του σήμερα.

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Το Νηρηίδες spa & massage γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τον καθέναν μας, να έχει λίγες ώρες με τον εαυτό του, τόσο για ξεκούραση όσο και για αναζωογόνηση, δίνει την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν είτε μόνες τους, είτε παρέα με το έτερο ήμισυ τους ή ακόμα και με τα παιδιά τους, κάτι ξεχωριστό το οποίο θα αφήσει υπέροχες στιγμές ευεξίας και ξεκούρασης μέσα στην πάλη της καθημερινότητας.

HERBAL-BODY-SPA-NIRIIDES
HERBAL-BODY-SPA-NIRIIDES

Νηρηίδες Spa, μια ξεχωριστή εμπειρία

Αναβιώστε το, στο σήμερα…….!

Όαση αναζωογόνησης και ευεξίας, το Νηρηίδες Spa, αποπνέει το αρχαιοελληνικό πνεύμα και μας ταξιδεύει στην λαμπρότερη περίοδο του ελληνισμού, αποκαλύπτοντας μυστικά ομορφιάς και χαλάρωσης για το σώμα και τον νου. Εμπνευσμένο από τη σπάνια ομορφιά των Νυμφών της θάλασσας, κόρες του Νηρέα και εγγονές του Ωκεανού, το Νηρηίδες Spa στοχεύει στην εναρμόνιση του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος, προσφέροντας μέσα από μοναδικές τελετουργίες μια πρωτόγνωρη θεραπεία χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ευεξίας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Απόλυτα συνδεδεμένο με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία σε θέματα ομορφιάς και ευεξίας, το Νηρηίδες Spa αναζητά συνταξιδιώτες στην αφύπνιση του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής κυτταρικής μνήμης. Προτείνει την επιστροφή στην ελληνική γη και την επαγρύπνηση της βαθιάς ριζωμένης γνώσης των παραδόσεων μας.

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 
 
 

ΠΑΚΕΤΟ SILVER

Day Spa-Ωκεανίδες Νύμφες

Αρχικά απολαμβάνετε ένα τελετουργικό τσαγιού (10’) το οποίο θα σας χαλαρώσει. Το στρες και η ένταση απομακρύνονται, καθώς χαλαρώνετε μέσα στην αρωματισμένη σάουνα (20’) και απολαμβάνετε ένα λουτρό των νυμφών σε πισίνα “βαρέλι” (30’), εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική υδροθεραπεία. Στη συνέχεια απολαμβάνετε ένα ολιστικό αρχαιοελληνικό μασάζ αναδόμησης (60’) με συγκεκριμένες τεχνικές και πρακτικές αρωματοθεραπείας άλλοτε με ρυθμικές κινήσεις με στόχο την χαλάρωση και άλλοτε με έντονες ζωηρές κινήσεις με στόχο την αναζωογόνηση.Διάρκεια: 120′ λεπτά Κόστος : €80/άτομο ή €150/2 άτομα


 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΑΚΕΤΟ GOLD

Καλυψώ Nectar Wrap

Μία εμπειρία 2 ωρών με τα αρώματα της άνοιξης για πλήρη χαλάρωση κι εναρμόνιση των αισθήσεων. Ένας συνδυασμός μαλάξεων, τεντωμάτων, απαλών πιέσεων και μεγάλων συνεχόμενων κινήσεων που χαλαρώνουν το μυϊκό σύστημα, βοηθώντας το σώμα να αποβάλλει όλες τις εντάσεις. Τελετουργικό τσαγιού από μείγμα βιολογικών βοτάνων της ελληνικής υπαίθρου, 20′ τελετουργικό περιτύλιξης με κόκκους σταφυλιών
55′ μάλαξη full body με έλαιο μαστίχας και φραγκόσυκο. 15′ αποτοξίνωση και τρίψιμο με λούφες σε όλο το σώμα. 20′ ενυδάτωση με γιαούρτι και μέλι. Διάρκεια : 110 λεπτά, Κόστος : 129 ευρώ απο 139 για ένα άτομο και
180 ευρώ από 279 για δύο άτομα


 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΑΚΕΤΟ PLATINUM

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ

Απολέπιση σώματος
Λουτρό των νυμφών
μασάζ σώματος
αρωματοθεραπεία προσώπου
σχηματισμός φρυδιών
spa manicure
spa pedicure
μακιγιάζ πρωινό ή βραδινό
Συνολική διάρκεια: 4 ώρες
Τιμή πακέτου : 350.00 279.00€