ΙΔΕΕΣ & SPECIAL ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΙΔΕΕΣ & ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ SPA - ΜΑΣΑΖ

3 πακέτα για να Επιλέξτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει! Ζήστε μέσα σε μια γαλήνια αρωματισμένη ατμόσφαιρα, ανεπανάληπτες εμπειρίες ευεξίας και χαλάρωσης, γιορτάζοντας αυτήν τη ξεχωριστή μέρα της γυναίκας

Νύμφες, νεράιδες, σειρήνες, κάνουν μακριά περάσματα στη μυθολογία της αρχαίας Ελλάδας. Λαμπρά σκηνικά της τέχνης και της κουλτούρας, όπου οι άνθρωποι πήγαιναν για να εναρμονίσουν σώμα και πνεύμα.
Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει, και ελάτε στο Spa – Νηρηίδες να αναβιώσετε αυτές τις μοναδικές στιγμές.


Special Gifts Only For Women-Day Spa Services - Νηρηίδες - Spa & Massage

Come experience the secrets of relaxation.

ΙΔΕΕΣ & SPECIAL ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ SPA & ΜΑΣΑΖ ΝΗΡΗΙΔΕΣ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ KAI AΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ
ΑΠΟ 04/05/2019 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 09/05/2019

ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Το Νηρηίδες spa & massage γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για τον καθέναν μας, να έχει λίγες ώρες με τον εαυτό του, τόσο για ξεκούραση όσο και για αναζωογόνηση, δίνει την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να ζήσουν είτε μόνες τους, είτε παρέα με το έτερο ήμισυ τους, κάτι ξεχωριστό το οποίο θα αφήσει υπέροχες στιγμές ευεξίας και ξεκούρασης μέσα στην πάλη της καθημερινότητας.

Οπως τότε……. στην αρχαία Ελλάδα,

Αναβιώστε το, στο σήμερα…….!

Αφεθείτε μέσα σε ένα ξεχωριστό χώρο ο οποίος παραπέμπει σε αρχαιοελληνικό ναό και ταξιδέψτε με τις αισθήσεις σας εκεί που αναβλύζουν διονυσιακά μυστήρια. Αναβιώστε στο σώμα σας τεχνικές μάλαξης (μασάζ) και λουτρών, με αρωματικά βάλσαμα, σμυριδόχαρτα και ελιξίρια βοτάνων, προσφέροντας μία αίσθηση ευφορίας διώχνοντας το στρες και την ένταση της καθημερινότητας.

Αποτοξίνωση, καθαρισμός βαλανεία λουτρά και ενυδάτωση του σώματος με έλαια και βούτυρο καριτέ, παραγόμενα από τριάντα αρωματικά ζεστά κεριά που ρέουν πάνω στο σώμα σας προσκαλώντας σας σε μια απολαυστική απόδραση των αισθήσεων χαλαρώνοντας το μυικό σύστημα.
Παραδοσιακά ποδόλουτρα με ροδοπέταλα και μέλι για ενυδάτωση και τόνωση της επιδερμίδας σας.
Η ολοκλήρωση της τελετουργίας γίνεται με άκρατον οίνον (κρασί – οινόμελο) και υπέροχες γαστρονομικές γεύσεις εδεσμάτων.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ 04/05/2019 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 09/05/2019
ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Το Νηρηίδες spa & massage γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για εσάς, τόσο η ξεκούραση σας όσο και μια απόδραση αστραπή, με εναλλαγές εικόνων και αισθήσεων από την καθημερινότητα. θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όλους τις γυναίκες να ζήσουν μόνες τους είτε μαζί με τον σύντροφό τους κάτι ξεχωριστό το οποίο θα αφήσει υπέροχες εικόνες νοσταλγίας, μέσα στο πέρασμα των χρόνων που ακολουθούν. Δημιούργησε μόνο για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα 3 μοναδικά πακέτα spa, χαλάρωσης και ευεξίας που τώρα ο καθένας μπορεί να απολαύσει

ΑΠΟ 04/05/2019 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 09/05/2019

ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 
 
 

ΠΑΚΕΤΟ SILVER

One Day Spa

Από εκλεκτή ποικιλία σταφυλιών μια βελούδινη λεία μάσκα από κόκκινο σταφύλι, απλώνεται σε όλο το σώμα ενώ παράλληλα απολαμβάνετε ένα υπέροχο μασάζ κεφαλιού. Η περιποίηση ολοκληρώνεται με δυναμικό μασάζ σε όλο το σώμα. Εξωτική απολέπιση με μπαχαρικά κανέλα βανίλια πιπερόριζα και κάρδαμο που ενυδατώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα. Βαθιά ενυδάτωση που τρέφει την επιδερμίδα με βιταμίνες και μεταλλικά άλατα. Περιποίηση προσώπου με κόκκινο κρασί και μελισσοκέρι. Παραδοσιακό ποδόλουτρο με γάλα και μέλι. Επίσης προσφέρεται τσάι από βότανα. Διάρκεια: 2 ώρες & 30′ Κόστος : €50/άτομο ή €90/2 άτομα


 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΑΚΕΤΟ GOLD

ΝΗΡΗΙΔΕΣ SPA THERAPY

Αποτελεί μια θεραπεία αναζωογόνησης με ένα τελετουργικό μπάνιο από αποστάγματα ανθών γλυκολεμονιάς και γιασεμιού. Ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μία γενική αίσθηση ευφορίας σε συνδυασμό με full-body massage με έλαια μύρου και άγριου τριαντάφυλλου. Το μυστήριο του μπάνιου ετοιμάζει για εσάς μία από τις νύμφες του spa στεφανωμένη με φύλλα δάφνης.
Διάρκεια : 70′
Τιμή : €70/άτομο


 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΑΚΕΤΟ PLATINUM

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ

Απολέπιση σώματος
Λουτρό των νυμφών
μασάζ σώματος
αρωματοθεραπεία προσώπου
σχηματισμός φρυδιών
spa manicure
spa pedicure
μακιγιάζ πρωινό ή βραδινό
Συνολική διάρκεια: 4 ώρες
Τιμή πακέτου : 350.00 279.00€