ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΙΛΟΓΙΕΣ

O “Αρύβαλλος” ήταν ένα σφαιρικό δοχείο το οποίο χρησιμοποιούνταν στην Αρχαία Ελλάδα για την αποθήκευση αρωμάτων και ελαίων.
Η “Στλεγγίδα” ήταν βασικό μεταλλικό εξάρτημα του αθλητή να απομακρύνει από το σώμα τη σκόνη και το έλαιο.

μασάζ-πλάτη-νηρηίδες-πλάκα

ΕΞΥΜΝΩ ΑΝΑΤΡΙΨΙΣ®

Μοναστηριακή τελετουργία σώματος με δάφνη και άρκευθο. Αυτή η τριλογία διεξάγεται με δύο θεραπευτές ταυτόχρονα μάλαξη κεφαλής και πελμάτων. Συνεχίζουμε με μάλαξη στο υπόλοιπο σώμα ενώ εφαρμόζουμε ζεστά επιθέματα. Ολοκληρώνουμε με μάσκα σώματος σε ειδικό κουκούλι όλα τα έλαια και τα μείγματα βοτάνων που χρησιμοποιούμε είναι υπογραφής SEKRETS G. GEO. Προσφέρουμε ηδύποτο με εδέσματα και βιολογικό τσάι. Διάρκεια: 120’. Κόστος 220 €

massage-μασάζ-Νηρηίδες

Αρχαια ελληνικη μαλαξη (ΕΞΥΜΝΩ) ®

Η θεραπεία αυτή συνδέεται με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και τα αρχαία ελληνικά Ιπποκρατικά κείμενα. Ένα μασάζ που απελευθερώνει το άγχος και σας δίνει μια βαθιά χαλαρωτική αίσθηση. Μάλαξη πλάτης με φυσική κοτσίδα από λινάρι, ζεόλιθο σε σκόνη, ο οποίος αφαιρείται με μία ξύλινη στλεγγίδα. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με το πρωτοποριακό εξειδικευμένο μασάζ σε όλο το σώμα από τους ειδικούς θεραπευτές.
Διάρκεια: 70’, Κόστος 100 €

ΖΩΟΓΟΝΟΣ ΜΑΛΑΞΗ ΠΛΑΤΗΣ®

Mία τελετουργία βασισμένη στη φιλοσοφία της αρχαίας Ελλάδας. Η συγκεκριμένη μάλαξη απελευθερώνει την ένταση και σας χαρίζει μία αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης. Επικεντρώνετε τόσο στην ισορροπία όσο και στη ροή της ενέργειας του σώματος.
Διάρκεια : 30΄, Κόστος : €50.

massage-me-votana-niriides-plaka

ΝΥΜΦΕΣ®

Θερμή καμπίνα Άρτεμις Αρχαίο λουτρό κεφαλής και μάλαξη. Συνεχίζουμε την τελετουργία με ζωογόνο μάλαξη πλάτης και μάλαξη πελμάτων με αρχαίο κέρας. Προσφέρουμε βιολογικό ρόφημα βοτάνων από την Ελληνική γη.
Διάρκεια: 80′, Κόστος: €117

 

ΒΙΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ®

Στόχος αυτής της τριλογίας είναι να βιώσετε στην κυριολεξία την βαθιά έννοια του ρητού των Αρχαίων Ελλήνων “Νους υγιής εν σώματι υγιή”. Αρχαίο Ελληνικό λουτρό με ειδικές τεχνικές και εκχυλίσματα τοπικών βοτάνων. Ακολουθεί μια αναβίωση μάλαξης βασισμένη σε εξελισσόμενες τεχνικές που πέρασαν από τα χέρια πολλών γενεών με συνταγές βοτάνων SEKRETS G, GEO. Στο τέλος, μπορείτε να απολαύσετε όπως οι αρχαίοι Έλληνες ένα ηδύποτο από τον αρχαίο πολιτισμό μας.
Διάρκεια: 120′, Κόστος: €150

holistic-gaia-massage

ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ®

Αρχαιοελληνική μάλαξη με μελίζωμον και νέκταρ σε όλο το σώμα. Από τους βοτανοθεραπευτές της αρχαίας εποχής Διοσκουρίδη και Θεόφραστο. Χαλαρώστε και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών.
Τιμή : 80’, €70/άτομο