ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

undefined

Μέσα από τους αέρηδες της Πλάκας και την κορμοστασιά της Ακρόπολης, έχοντας αγάπη για τον ελληνικό πολιτισμό δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου μέσα από την 20αετή εμπειρία μας και της εξειδικευμένης γνώσης μας, παρέχουμε καινοτόμες προτάσεις, και κατοχυρωμένες πατέντες για την ομορφιά και την ευεξία. Οι ελληνικές θεραπείες που προσφέρουμε βασίζονται σε αρχαία ελληνικά Ιπποκρατικά κείμενα και σε κείμενα Ιλιάδα και Οδύσσεια του Ομήρου.

Η Φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία του Νηρηίδες δεν είναι άλλο από το επιστροφή στη γή μας και στη βαθιά ριζωμένη γνώση της παράδοσης μας. Σ’ αυτό το ταξίδι αναζητάμε συνταξιδιώτες εσάς. Να αναβιώσετε μοναδικές θεραπείες από την αρχαία Ελλάδα. Στόχος του Νηρηίδες είναι η εναρμόνιση του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος, προσφέροντας μέσα από μοναδικές τριλογίες μια πρωτόγνωρη θεραπεία χαλάρωσης και ευεξίας με βασικό χαρακτηριστικό  τις  Αρχαίες  Ελληνικές  ολιστικές μάλαξης που φέρουν καταχώρηση πνευματικών δικαιωμάτων.
Όπως και στη ζωογόνο μάλαξη πλάτης με κοτσίδα από λινάρι η οποία προτείνει την επιστροφή στην Ελληνική γη και την επαγρύπνηση της βαθιάς ριζωμένης γνώσης των παραδόσεων, πολυτέλεια που χαρακτηρίζετε για το υψηλής ποιότητος σέρβις  του προσωπικού του. Αφεθείτε στα υπέροχα τελετουργικά επιλέγοντας ανάμεσα σε υπηρεσίες μοναστηριακού τύπου ή από την αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία.

Γιατί εμάς

– 20 χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένης γνώσης
– Κατοχυρωμένες πατέντες που βασίζονται στη γνώση μας για την αρχαιοελληνική μάλαξη (εξυμνώ)
– Ελληνικές ολιστικές θεραπείες βασισμένες σε αρχαία ελληνικά Ιπποκρατικά κείμενα και σε κείμενα Ιλιάδας και Ομήρου
– Χρήση φυσικών βιολογικών προϊόντων σε όλες μας τις θεραπείες
– Αγάπη για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό
 

Αγνά προϊόντα

Οι ελληνικές θεραπείες που προσφέρουμε βασίζονται σε αρχαία ελληνικά Ιπποκρατικά κείμενα και σε κείμενα Ιλιάδα και Οδύσσεια του Ομήρου. Όλες μας οι θεραπείες πραγματοποιούνται με φυσικά βιολογικά προϊόντα και έχουν σαν στόχο να σας εξευμενίσουν την ψυχή και το σώμα, αναπαριστώντας τις θεραπείες του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.