ΠΡΟΣΩΠΟ

FACIAL TREATMENTS

Η εξειδικευμένη τεχνική “ΜΑΣΣΑΖ ΠΡΟΣΏΠΟΥ” διαλύει την ένταση που συσσωρεύεται κάτω από την επιδερμίδα κάνοντας το πρόσωπο πιο λαμπερό και ξεκούραστο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (ΜΕ ΑΤΜΟ)

Παραμονή στον ατμό, Εξαγωγή σμήγματος, αποστείρωση με υψίσυχνα, μασάζ προσώπου για αντισηπτική δράση, Καθαριστική μάσκα. Τέλος εφαρμογή καταπραϋντικής κρέμας προσώπου
Σας τη συνιστούμε διότι είναι μια πολύτιμη διαδικασία αναζωογόνησης του δέρματος
Διάρκεια : 90′, Κόστος : €60.

FRUIT RETUAL HYDRATION

Τελετουργικό ενυδάτωσης προσώπου με φρούτα, πλούσια σε αμινοξέα και βιταμίνες. Πολύτιμα συστατικά διεισδύουν στο δέρμα. Στόχος τους να αναπληρώσουν τη θρέψη της επιδερμίδας έτσι ώστε το πρόσωπο να λάμψει και να γίνει πιο ελαστικό. 4-6 συνεδρίες για καλύτερα αποτελέσματα.
Διάρκεια : 60′, Κόστος : €70/Συνεδρία.
Πακέτο 5 Συνεδριών τιμή προσφοράς €240 από €350

FACE AROMA THERAPY

Η αρωματοθεραπεία χρησιμοποιεί την δύναμη των αιθέριων ελαίων για την μάλαξη προσώπου επιλέγοντας την προσωπική σας συνταγή ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος .Προσφέρει ενυδάτωση, μειώνει την ένταση και το στρες και εξισορροπεί τη λιπαρότητα του δέρματος. Παράλληλα δίνει ζωντάνια και λάμψη σε ένα θαμπό δέρμα, ανεβάζοντας τη διάθεση σας στα ύψη.
Διάρκεια : 50′, Κόστος : €55.
Πακέτο 5 Συνεδριών τιμή προσφοράς €200 από €275

hymne of snails

Ένα φυσικό λίφτινγκ με βλέννα σαλιγκαριού. Ειδική ολιστική μάλαξη προσώπου με ελιξίριο από 5 έλαια της ελληνικής γης και μάσκα από ζεόλιθο.
Διάρκεια : 60’ Κόστος : €70/Συνεδρία

After Sun Care (Face)

Το After Sun Care είναι ιδανικό για μια βαθιά ενυδάτωση για να βοηθήσει το δέρμα να ανακτήσει γρηγορότερα από την έκθεση του ήλιου. Με βάση το μέλι και το γιαούρτι, ένα φυσικό και δημοφιλές φάρμακο που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα εδώ και εκατοντάδες χρόνια, αυτός ο συνδυασμός είναι μια ιδανική δροσιστική θεραπεία φροντίδας μετά από τον ήλιο.
Διάρκεια : 60’, Κόστος : €50/Συνεδρία